Alexandru Datcu

Suma țintă:

1000 de lei

Suma strânsă:

1275 lei

Susține Alexandru Datcu

Doneaza Oncohelp

Salutare, dragi prieteni,

Sunt Datcu Alexandru și vă scriu cu inima plină de speranță și determinare. De câțiva ani, alerg prin munți și concurez la evenimente naționale, dar mai mult decât orice, sunt un membru dedicat și implicat al comunității noastre.

Pentru mine, alergarea nu este doar un sport, ci și o modalitate de a aduce schimbări pozitive în jurul meu. Îmi place să cred că fiecare pas pe care-l fac poate face o diferență, și de aceea sunt entuziasmat să vă vorbesc despre un proiect care mi-a captat întreaga atenție și pasiune.

Proiectul „Comunitate în Mișcare 2024” are un scop nobil și vital pentru noi toți: construirea unei clinici de oncologie în orașul nostru. Impactul acestei clinici va fi imens, oferind suport esențial și îngrijire celor care luptă cu cancerul.

Este important să ne unim eforturile și să ne implicăm activ în această cauză. Fiecare donație, fiecare pas pe care-l facem împreună, ne apropie mai mult de realizarea acestui vis comun. Și nu este vorba doar despre construirea unei clădiri, ci despre oferirea de speranță și îngrijire celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Vă îndemn cu toată sinceritatea să vă alăturați mie și echipei noastre în această cursă pentru o cauză nobilă. Prin solidaritate și generozitate, putem schimba vieți și putem aduce lumină în întunericul luptei împotriva cancerului.

Haideți să facem parte din această poveste extraordinară a solidarității și să aducem un strop de speranță în viețile celor care luptă cu această boală grea. Împreună, putem face diferența!

Cu recunoștință și speranță,
Datcu Alexandru

Susținători:

Popa Carmen – 25 lei

Herlo Andrada Carla – 50 lei

Berar Luisa – 200 lei

Scortea Marina Lavinia – 50 lei

Soames Emanuel – 50 lei

Danca Cristian – 100 de lei

Rădoi Oana – 50 lei 

Mihai Alexandru – 50 lei
Truta Mihnea – 100 lei
Negrea Alexandru – 5 lei
Bezergheanu Oana – 5o lei
Kokovics Laszlo – 100 lei
Segărceanu Adrian – 100 lei
Anghel Bogdan – 270 lei
Lucaci Cristiana – 50 lei
Ionescu Raul – 25 lei